سروري در گفتوگوي تفصيلي با فارس تشريح كرد:
خبرگزاري فارس: نماينده مردم تهران در مجلس برنامه كوتاه مدت گروه انحرافي را تصاحب كرسيهاي مجلس نهم عنوان كرد و گفت: گروه انحرافي و فتنه "ظاهري متقابل " و "باطني متعامل " دارند.
پرويز سروري نماينده مردم تهران و عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي در گفتوگوي تفصيلي با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، در پاسخ به سؤالي درباره اشتراك فعاليت جريان انحرافي با جريان فتنه، اظهارداشت: پيش بيني ما از چشم انداز فعاليت جريان انحرافي اين بود كه با جريان فتنه ائتلاف كند.
آقای رییس جمهور!
يكشنبه25/2/90 من هم مثل همه پای تلویزیون نشسته بودم و گفتگوی زیبای شما با شبکه 2 در باره مسایل و موضوعات مهم کشور را ملاحظه کردم. گرچه در ابتدا نگران بودم که در این شرایط حساس خدای نکرده سخنی نگویید که موجب آزردگی خاطرمان شود و دشمنان خونی و دینی ما مسرور گردند. ولی خوشبختانه ماجرا به عکس شد و سرجمع مصاحبه برای دوستان انقلاب امید بخش و برای دشمنان نگران کننده و یاس آمیز بود. این مصاحبه که با آرامش و طمانینه خاصی انجام شد یاد آور همان مصاحبه هایی بود که در طول دوران ریاست جمهوری اتان در دوره نهم انجام می گرفت. عدم دفاع از جریان انحرافی و احترام به مجلس و دیگر قوا و بویژه به مقام عظمای ولایت فقیه، از ویژگی های ممتاز این مصاحبه بود که دل ها را شاد کرد و از صمیم دل برای شما دعا کردیم. امیدواریم باقیمانده راه را با همین صلابت و با همین تعامل مثبت بپیمایید و همواره مشمول دعای خیر نایب برحق امام زمان، علما و بزرگان و ملت متدین و انقلابی قرار بگیرید. ولی چند نکته نیز در باره این مصاحبه جای تامل دارد که امیدوارم مورد توجهتان قرار گیرد.
رئیس جمهور گفت: نظام ولایت فقیه مترقیترین و مردمیترین نظام عالم است. بعضی وقت ها دلم برای نظام و ولایت می سوزد. این یک حرف نو در دنیاست البته خود ولایت فقیه حرف نو نیست و نشان از اعتقادات ما دارد و اینکه این حرف بیاید و در صحنه عمل یک تجربه موفق را نشان دهد؛ یک کار جدید است. نمی خواهم درباره فلسفه حکومت صحبت کنم، هر ملتی آرزو دارد که حاکمش عالمترین، شجاعترین، متقیترین و پاکترین مردم باشد. نقطه اوج این حاکمان کسانی هستند که به نظام ولایی تا خدا وصلند و این یعنی بهترین نظام که ملت ما اعتقاد به آن دارد. ما اعتقاد داریم که حاکمیت ازآن خداست و این حاکمیت ادامه می یابد تا اینکه به ولایت فقیه می رسد و اعتقاد ما حاکمیت نظام ولایت فقیه است. ولی، به عنوان رهبر و هدایتگر مردم و مردم به عنوان عمل کننده، پیگیری کننده و مطالبه کننده هستند. ولایت، خطی را ترسیم می کند که ملت باید آن را به کرسی بنشاند. ولی، بدون ملت دست بسته و ملت بدون ولی سرگشته است و رابطه این دو عشق است همان طور که خدا جهان را بر اساس لطف خلق کرد. عاشق ترین انسان ها به مردم ولی است، امیرالمؤمنین(ع) را می بینیم که بر سر جنازه دشمن خود گریه می کند که چرا تو سقوط کردی.
ماهیگیری روزنامه تریبونهاشمی از اتفاقات اخیر برای پروژه"تطهیر فتنه"
حوادث و اتفاقات هفتههای اخیر که توسط جریان نفوذی در دولت صورت گرفت، موجب شده تا دلسوزان و حامیان انقلاب اسلامی، انتقاداتی را در مورد عملکرد این جریان بیان و نسبت به لزوم تفکیک مرز رئیس جمهور با این گروه از افراد تاکید کنند؛ انتقاداتی که به دلیل برخی اقدامات احمدی نژاد در ماجرای وزارت اطلاعات صورت گرفت و از آنجایی که از سوی علما و بزرگان بود، مورد استقبال و همراهی مردم قرار گرفت.
در این زمینه چند روز قبل آیتالله مصباح یزدی در مصاحبه با نشریه حزب موتلفه، با یادآوری تعابيري مانند "امام زمان(عج) خود جامعه را اداره ميكند" با بيان اينكه اين سخن به اين معني است كه اگر خود ولي عصر(عج) جامعه را اداره ميكنند، پس نيازي به نائب نيست، نسبت به ايجاد سيد عليمحمد باب ديگري در برابر ولايت فقيه هشدار داد.
وي همچنین با ابراز نگراني از رواج چنين تفكري در جامعه اظهار داشت: اگر اين تفكر در جامعه رواج يابد و كسي كه اين تفكر را رواج ميدهد، قدرت را در اختيار داشته باشد و به احتمال 99 درصد كمكهاي خارجي نيز ضميمه آن شود، چه شرايطي در جامعه به وجود ميآيد؟ اگر اين جريان ادامه يابد و يك روز ديديم كه سيد عليمحمد باب ديگري به دست خودمان و با ثمره خون شهيدان و مقاومتهاي فراوان به وجود آمده است، تعجب نكنيم.
با این حال، اکثر دلسوزان انقلاب معتقدند اگرچه اقدامهای رئیس جمهور در روزهای گذشته، تناسبی با شعارها و روح عدالت گرایانه دولت نداشت و نوعی انحراف از رای مردمی بود که به خاطر ولایتمداری احمدی نژاد به او اقبال نشان داده بودند اما این انتقادات به معنای نفی اقدامات موثر و انقلابی دولتهای نهم و دهم نیست و کماکان این اعتقاد و باور وجود دارد که در شش سال گذشته، روند پیشروی به سوی آرمانهای امام(ره) و انقلاب شتاب فزایندهای داشته است.
در این میان، برخی از رسانههای خبری داخلی که در سالهای اخیر تلاش زیادی را برای تخریب اقدامها و فعالیتهای دولت کردند و در جریان فتنه 88 نیز به حمایت ضمنی و تلویحی از آشوبگران و سران آنان پرداختند، درصدد هستند تا با سوءاستفاده از فضای موجود و انتقادهایی که علما نسبت به برخی اقدامات جریان انحرافی در دولت بیان کردهاند، زمینه را برای تطهیر مواضع نامناسب خود فراهم کنند.
در این زمینه، امروز روزنامه "جمهوری اسلامی" که از رسانههای نزدیک به آقای هاشمی رفسنجانی محسوب میشود و مدیرمسئول آن این روزنامه به تریبون هاشمی تبدیل کرده، در سرمقاله خود، انتقاد آیتالله مصباح یزدی از جریان انحرافی را نشانهای بر صدق دعاوی توهین آمیز برخی از سیاسیون در سالهای گذشته درباره برخی سخنان و مواضع احمدینژاد مانند خواندن دعای فرج دانسته و ضمن حمله به این عالم بزرگوار، وی را به دلیل آنکه پیش از این سخنان فتنهگران و آشوب طلبان در مورد دولت و رئیس جمهور را تایید نکرده، شایسته تذکر و ابراز ندامت دانسته است.
روزنامه جمهوری اسلامی در این یادداشت، با لحن توهین آمیزی خطاب به آیتالله مصباح نوشت: «این سخنان صد افسوس كه بسيار دير مطرح شده و حدود پنج سال قبل كه مبحث مديريت كشور توسط امام زمان عليه السلام را همين جريان به زبان آورد و در همان زمان، دلسوزان كشور و انقلاب و نظام چنين ادعاهائي را خلاف موازين دانستند، حضراتي كه امروز چنين برآشفته سخن ميگويند يا سكوت كردند و يا به معترضان برچسب ضديت با ولايت فقيه زدند.»
این مطلب هتاکانه درحالی از سوی این روزنامه مطرح شده که فعالان سیاسی معتقدند با توجه به اتخاذ این رویکرد از سوی آقای هاشمی رفسنجانی علیه دولت از ابتدای روی کار آمدن دولت در سال 84، جمهوری اسلامی در تلاش است تا با سوءاستفاده از فضای بوجود آمده در روزهای اخیر، زمینه را برای تطهیر مواضع و سخنان نامناسب هاشمی رفسنجانی در جریان فتنه 88 مناسب ببیند و به دنبال ارائه گزاره "دیدید آقای هاشمی راست میگفت" برای افکار عمومی باشد؛ پروژهای که البته به نظر میرسد با توجه به رویکرد جانبدارانه آقای هاشمی از سران فتنه و جریان آشوب، چندان موفق نخواهد بود.
اشاره: مدتهاست جرياني انحرافي در دولت نفوذ کرده و هر از چندي با بيان مطالب غير کارشناسانه، فضاي جامعه را دچار تنش و اضطراب ميکند. در باره نوع گفتمان و علل پرداختن به اين گونه مسايل، ديدگاههاي متفاوتي مطرح شده است. عدهاي آن را محصول شهرت طلبي و برخي ورود غير متخصص در حوزه کارشناسي ذکر کردهاند ولي حقيقت مطلب آن است که آيت ا... مصباح آن را دريافت و نسبت به خطر شکلگيري آن هشدار داد: ( امروزه در دورن جامعه ما تشکيلاتي فراماسونري در حال شكل گرفتن است، و همانطور که در دوران مشروطه، فراماسونري با شعار قرآن و اسلام پيش آمد، امروز نيز فراماسونري با شعارهاي انقلاب و اسلام جلوه ميكند و تحت پوشش آن حرف خود را بيان ميكند، يعني قالب را حفظ و محتوا را عوض ميكند.(پايگاه اطلاع رساني آثار آيت ا... مصباح يزدي، 24/01/1390